Underbar fredag!

När man skriver måste man ibland lägga in händelser som kanske inte alltid är helt verklighetstrogna för att att få historien att flyta. Saker som kanske är lite too good to be true. Och det får man. Om resten av historien bara är trovärdig så får man skarva lite med sanningen när det gäller. Annars blir det ingen story liksom! Och så länge det kunde stämma så är det ok. Jag menar, ta inte in utomjordingar om du inte skriver fantasy liksom men låt karaktärerna ha extrem tur. Låt dem ha en fantastiskt bra dag!

För det kan hända. Helt på riktigt också. Imorse vaknade barnen och var sjukt trötta och arga och sega! Och visst är det underbart att de är trygga nog att skrika – DUUUUMMMMAAA MAAMMMMMA redan innan de har stigit ur sängen, då vet man ju i alla fall att de är vakna! Och mannen och jag hade missat  i vårt planering om vem som skulle föra! Och det är ju så härligt när man måste ställa om på studs och kasta sig ut genom dörren i dina svettiga träningsklädet för att du hade bokat en springträff men nu var tvungen att föra barnen först. Och visst är det bara så fantastiskt att springa med en kompis som är sjukt mycket snabbare än dig själv så att du måste frusta och prusta dig igenom 6 kilometer med snor och dregel rinnande över ansiktet? Och solen lyser och världen är en vacker plats! Eller hur?

För vet vet ni vad som hände sedan? Jag gick för att köpa en flaska vin. Och de frågade efter mitt ID! Jag är 39 år gammal! Och de frågade efter mitt ID! Och världen är en vacker plats. För idag är det fredag! Och solen lyser någonstans där bakom molnen. Och de frågade efter ID! HURRRAAAAAAA!!!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s